3 nya bolag till BioStock Life Science Spring Summit 8-9 juni!

| 5 maj, 2022 | 0 kommentarer

Den 8-9 juni arrangeras BioStock Life Science Spring Summit 2022, där life science-bolag inom ett stort antal terapiområden presenterar sina projekt och innovationer, i ett fullspäckat program som även bjuder på värdefulla insikter från investeringsexperter och branschprofiler. Idag avslöjas tre nya bolag som kommer att presentera vid Summit!

Eventet kommer att sändas på BioStocks hemsida och på vår YouTube-kanal. Du kan även se presentationerna via våra sociala medier.

Idag avslöjar vi tre nya bolag som kommer att delta på BioStock Life Science Spring Summit 2022:

Sedan tidigare är det känt att Alligator Bioscience​​BioArctic och SynAct Pharma också kommer att presentera på Spring Summit. 

Vi ses 8-9 juni!

Håll dig uppdaterad kring de senaste nyheterna om BioStocks event genom att anmäla dig till våra nyhetsbrev på biostock.se eller besöka vår eventsida på biostock.se/eventkalender-2022.

Följ BioStock på YouTubeLinkedIn och FaceBook!

Är du intresserad av att presentera på eventet eller önskar mer information?

Jonas Söderström, VD
[email protected]
+46 706 52 42 72

Om BioStock

BioStock är Skandinaviens ledande digitala nyhets- och analystjänst med exklusivt fokus på bolag i Life Science-sektorn. Vår huvudredaktion är baserad på Medicon Village i Lund som är ett av Europas främsta innovationskluster för life science-bolag. Vi har även en redaktion i centrala Stockholm, med geografisk närhet till såväl life science-bolag som finansiella aktörer. Vi har TV-studior på både platser. 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.