300 ungdomar får sommarjobb hos Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB

| 28 juni, 2022 | 0 kommentarer

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (”SBB”) erbjuder unga möjlighet till sommarjobb – för varje fast anställd i SBB Förvaltning anställs också en ung sommarjobbare.

SBB är Europas största ägare av social infrastruktur. Med detta följer ett ansvar att också vara det mest socialt hållbara bolaget. Det är i den rollen som vi står upp för samhället via olika typer av sociala insatser, fortsätter att investera i hållbarhet och levererar social infrastruktur med stor betydelse för många människor.

Att sommarjobba ger möjlighet att växa som person, ta ansvar och få nya relationer både inom arbetslivet och privat. Sommarjobb för unga har varit viktigt för bolaget sedan starten för sex år sedan.

”Vi är glada att kunna erbjuda 300 ungdomar runt om i Sverige sommarjobb samtidigt som vi bidrar till en positiv start inför arbetslivet”, säger Annika Ekström, VVD och Chef Förvaltning, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Annika Ekström, VVD och Chef Förvaltning, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB, [email protected]

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ) (SBB) är Nordens ledande fastighetsbolag inom social infrastruktur. Bolagets strategi är att långsiktigt äga och förvalta samhällsfastigheter i Norden och hyresreglerade bostadsfastigheter i Sverige samt att bedriva ett aktivt fastighetsutvecklingsarbete. Genom SBBs stora samhällsengagemang finner kommuner och andra intressenter en långsiktig samarbetspartner i bolaget. Bolagets B-aktie (symbol SBB B) och D-aktie (symbol SBB D) handlas på Nasdaq Stockholm, Large Cap. Mer information om SBB finns på www.sbbnorden.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.