34 000-vallen sprängd!

| 8 november, 2017 | 0 kommentarer

on, nov 08, 2017 16:26 CET

I dag kom befolkningsstatistiken för tredje kvartalet och återigen går Katrineholm framåt. Nu har vi sprängt 34 000-vallen och är 34 075 invånare i kommunen.

Från årsskiftet har vi ökat med totalt 353 personer. Under tredje kvartalet, som nästan alltid är det tuffaste, har vi en ökning med 79 personer. Här föds barn som aldrig förr och många ser fördelar med att bo i Katrineholm och flyttar hit.

̶ Det här är helt otroligt. Jag är nästan mållös, vi når vår målsättning ett år i förväg. När vi satte målet att vara minst 34 000 invånare vid mandatperiodens slut tyckte jag att vi tog i. Nu känns det helt fantastiskt. Vi är verkligen på rätt väg; vi har stabil ekonomi, bra tillväxt och har tagit höjd för framtiden. Det här är ytterligare ett kvitto på det, jag är så nöjd, säger kommunstyrelsens ordförande Göran Dahlström (S).

Göran Dahlström (S)
Kommunstyrelsens ordförande
Telefon: 070 – 665 28 22
e-post: [email protected] 

Katrineholm – Läge för liv och lust

I Katrineholm är lust den drivande kraften för skapande och utveckling – för liv, lärande och företagsamhet. Läget är rätt – rätt geografiskt och rätt för handling och förändring.

Det började med järnvägen 1862. Nu bygger vi det nya Katrineholm. Det är attraktivt att bo och verka här och det märks. De senaste åren har både befolkningen och våra företag vuxit. Idag är vi cirka 34 000 invånare.

www.katrineholm.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *