A-lagskontrakt för Yasin Ayari

| 22 oktober, 2021 | 0 kommentarer

AIK Fotboll är överens med 18-årige Yasin Ayari om ett A-lagskontrakt som sträcker sig till och med den 31 december 2025. Ayari har spelat i klubbens ungdoms- och juniorlag och debuterade i A-laget under 2020.

– Yasin har visat för oss alla att han, trots ung ålder, befinner sig i en direkt konkurrenssituation. Han är ytterligare en av flera spelare som tagit vägen genom klubbens akademi vilket är otroligt glädjande och det ska bli väldigt intressant att följa hans fortsatta utveckling med oss på Karlberg, säger AIK Fotbolls sportchef Henrik Jurelius.

– Det känns stort och jag är stolt över att skriva mitt första professionella kontrakt med en storklubb som AIK och jag är tacksam över förtroendet som alla i AIK har för mig. Jag skulle aldrig vara här idag utan förtroendet, hjälpen och stödet som jag har fått och än idag har, särskilt från mina vänner och familj, säger Yasin Ayari.

För en längre faktapresentation av Yasin Ayari, se det bifogade materialet i detta pressmeddelande. Porträttbilder på Yasin Ayari finns på Bildbyråns hemsida.

För mer information, kontakta:
Henrik Jurelius, sportchef (herr) AIK Fotboll
Mobil: 070 – 431 12 02
E-post: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *