A Society flyttar huvudkontoret i Malmö till Lund

| 21 juni, 2022 | 0 kommentarer

A Society etablerar sig i den växande innovationshuben Brunnshög i Lund. I närområdet finns även Ericsson, Sigma Connectivity, Axis Communications och Lunds Tekniska Högskola. Huvudkontoret i Malmö flyttar därmed sin verksamhet och närvaro till nya lokalen i Lund på Mobilvägen 10.

Inflyttningsfestlund

​På bilden: Per-Ola Malm, CEO & President A Society Group och Tobias Hall, Regional Director för A Society Region Syd.

”Vi verkar i en internationell kontext och ser därmed att vår nya etablering kommer förstärka vår strategiska position på konsultmarknaden både lokalt och globalt. Nya affärsmöjligheter utvecklas och vi kommer närmare både kunder och specialister” säger Per-Ola Malm, CEO & President A Society Group.  

”Vi har pågående konsultuppdrag i 40 länder runt om i världen och i Brunnshög finns flertalet globala företag som har behov av kompetensförsörjning. Vi ger dem tillgång till nischade kompetenser inom techområdet och kommer kunna erbjuda vårt konsult- och partnernätverk fler spännande uppdrag”, säger Tobias Hall, Regional Director för A Society Region Syd.  

Kontakt:

Tobias Hall 
Regional Director, Syd:
+46 725 22 21 71
[email protected] 

Per-Ola Malm
CEO & President
+46 707 12 75 90
[email protected]

A Society är den nya tidens konsultbolag som matchar de skickligaste IT- och teknikkonsulterna med de mest attraktiva uppdragsgivarna. Vi skapar möjligheter för entreprenörer att utveckla sina affärer och sin kompetens. Med vår samlade branschexpertis kan vårt konsultnätverk fokusera på det som de är bäst på – vi hjälper människor till framgång. Många av våra stora kunder befinner sig inom följande affärsområden: Flyg & Försvar, Bank & Försäkring, ICT/Telekom, Fordon, Offentlig sektor, Handel & Logistik samt Life Science.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.