Acrinova anlitar Sedermera Fondkommission som likviditetsgarant

| 9 oktober, 2019 | 0 kommentarer

Acrinova AB (publ) (”Acrinova”) meddelar idag att bolaget har utsett Sedermera Fondkommission till likviditetsgarant för bolagets aktie. I sitt uppdrag som likviditetsgarant kommer Sedermera Fondkommission att kontinuerligt ställa handelsposter på vardera köp- och säljsida i orderboken för Acrinovas aktie samt tillse att det hålls en förutbestämd spread i aktien. Syftet med likviditetsgarantin är att främja en god likviditet samt säkerställa en låg spread mellan köp- och säljkurs i den löpande handeln. Likviditetsgarantin påbörjas den 10 oktober 2019.

 För ytterligare information, vänligen kontakta:
Ulf Wallén, VD,
0708-30 79 90  
[email protected]
www.acrinova.se

Acrinova är ett aktivt fastighets- och förvaltningsbolag verksamt i södra Sverige, med tyngdpunkt på Öresundsregionen. Acrinovas fastighetsbestånd ska utvecklas genom förvärv och projektutveckling/förädling. Genom vår samlade kompetens ska vi optimera varje fastighets värdeutveckling. 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *