AddSecure och jultomten levererar årets klappar smartare och snabbare – i ny digital kampanj

| 17 december, 2021 | 0 kommentarer

I en ny digital julkampanj får jultomten hjälp av AddSecure att leverera miljontals julklappar runtom i världen med smarta transportlösningar.

AddSecure har under de senaste fyra åren förvärvat sju företag i Europa med lösningar för hantering av fordon och transporter för företag inom transport- och logistikindustrin. För att öka kännedomen om den snabba expansionen och de smarta, säkra och effektiva lösningarna har AddSecure nu lanserat en julkampanj i sociala medier där jultomten upptäcker och visar fördelarna med AddSecures Smart Transport-lösningar.

Den digitala kampanjen består av fem avsnitt med olika teman där tomten bland annat får hjälp av AddSecures lösningar att hitta bäst väg till destinationen, att hantera sina kör- och vilotider och att använda alkolås för säkrare och tryggare körning. Första avsnittet lanserades den 8 december på Facebook, LinkedIn och Youtube och kampanjen ligger ute till sista december.

– Detta är ett helt nytt sätt för oss på AddSecure att kommunicera kring vårt erbjudande. Kampanjen har sedan start blivit väldigt populär på sociala medier med stort engagemang. Redan första veckan visades filmerna över 100 000 gånger. Ambitionen med kortfilmerna är att göra Smart Transport-utbudet lättförståeligt och att öka kännedomen om vad vi erbjuder – och att vi förhoppningsvis på vägen kan bidra till ett litet leende och julkänsla på ett underhållande sätt, säger Johan Stråkander, Marketing Director Smart Transport på AddSecure.

Läs mer om kampanjen och ta reda på mer om vad tomten använder här

För mer information, kontakta:
Kristina Grandin, Director Corporate & Marketing Communications, AddSecure
Mobil: 070 689 52 08,
[email protected]

Om AddSecure
AddSecure är en ledande europeisk leverantör av säkra IoT-konnektivitetslösningar med fokus på säker kritisk kommunikation och säker data. De pålitliga helhetslösningarna är baserade på teknik för säker kritisk kommunikation som kombinerar konnektivitetsplattformar, programvara och tjänster, skräddarsydda för att möta kundernas behov inom olika branscher.
Mer än 50 000 kunder inom säkerhets- och trygghetsbranschen, räddningstjänst, fastighetssäkerhet och automatisering, byggbranschen, digital omsorg, transport och logistik, elnät, smarta städer m.m. skyddar sina livs- och affärskritiska verksamheter med lösningar från AddSecure. Detta bidrar till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner, och skapar affärsnytta.
AddSecure använder för närvarande sin expertis inom säker kritisk kommunikation och säker data i lösningar inom Smart Alarms, Smart Care, Smart Rescue, Smart Surveillance, Smart Transport och det framväxande teknikområdet Smart Grids.  
Huvudkontoret ligger i Stockholm, med ytterligare kontor över hela Europa. Företaget sysselsätter cirka 900 personer i 15 länder.
AddSecure är majoritetsägt av fonder som förvaltas av Castik Capital, en europeisk private equity-fond med en långsiktig strategi för värdeskapande.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.