Advania Island emottar

| 16 november, 2017 | 0 kommentarer

to, nov 16, 2017 17:40 CET

Den amerikanska jätten inom hårdvaru-, mjukvaru-, samt elektronikindustrin, NCR Corporation, har tilldelat Advania –
NCR Partner Awards for Excellence
– under den globala konferensen i Barcelona, avsedd för deras internationella partners.

Ívar Logi Sigurbergsson, försäljningschef på Advania, och Daða Snær Skúlason, försäljningskonsult på Advania, tog emot priset på uppdrag av Advania.

NCR är en global ledare som har servat bank- och retailindustrin, sedan 1884 i fler än 120 länder. Företaget har utvecklat mjukvarulösningar och försäljnings- och hanteringsutrustning som självbetjänings kiosker, försäljningsställen, streckkodsläsare, affärsartiklar m.m.

NCR hanterar fler än 700 miljoner transaktioner dagligen på internationell basis. NCR-hårdvara och lösningar har använts av banker och återförsäljare på Island specifikt i över 30 år med hög kundnöjdhet.

Ægir Már Þórisson, VD för Advania Island:

”Jag är särskilt stolt över dessa utmärkelser eftersom de endast beviljas partners som har visat sig ha överlägsen kunskap om NCR: s lösningar och tjänster. Vårt partnerskap med NCR har varit oerhört framgångsrikt och många utav Advanias kunder på Island har gynnats av detta partnerskap.”

För mer information vänligen kontakta:

Aegir Mar Thorisson, VD för Advania Island, tel: + 354 864 9841, e-post:
[email protected]

Om Advania

Välkommen till IT – Advania tillhandahåller service och tjänster till tusentals företag och organisationer i Norden. Vi erbjuder ett brett utbud av IT-tjänster, plattformar, molnlösningar och support till företag och organisationer. Vår mission är att hjälpa våra kunder att förenkla IT-infrastrukturen genom att förbättra funktionaliteten och reducera kostnaderna. Advania är snabba på fötterna och vi har lyckats behålla vår flexibilitet trots att vi har växt kraftigt de senaste åren. Vår företagskultur är att delegera ansvar till våra medarbetare som arbetar närmast kunden för att de ska kunna fatta beslut som är fördelaktiga för kunden. Advanias vision är att göra det möjligt för våra kunder att förbättra sitt resultat med hjälp av IT. 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *