Åhléns välkomnar den italienska restaurangen Basta till Åhléns Citys takvåning

| 20 juni, 2022 | 0 kommentarer

Nu slår den urbana italienaren Basta upp portarna till Åhléns Citys Stockholm ljusa takvåning med en 200 kvadratmeter stor terrass med bar och utsikt över centrala Stockholm. Med Basta på plats, som karaktäriseras av det traditionella italienska köket i kombination med ett modernt koncept, vill varuhuset locka den trendiga och kvalitets-medvetna matgästen till en inspirerande mötesplats. 

I mitten av juni öppnar Basta en restaurang på Åhléns City i Stockholm. Det blir en restaurang-upplevelse utöver det vanliga på en av Stockholms bästa takterrasser. Restaurangen hämtar inspiration från den vackra Amalfikusten och kommer erbjuda lunch, afterwork och middag av hög kvalitet. Menyn innehåller allt från antipasti och napolitansk pizza till egentillverkad pasta, allt tillagat med färska och närproducerade råvaror av hög klass.

Vi välkomnar restaurang Basta till Åhléns City Stockholm. Vi tror att den kommer bli en inspirerande och härlig mötesplats för våra kunder, samtidigt som vi stärker Åhléns varumärke, säger Åsa Sånemyr, Varuhuschef Åhléns City.

Med 130 sittplatser inomhus, och 140 sittplatser samt en cocktailbar utomhus, är tanken att locka både familjer, par och vänner eller kollegor som vill ta en drink eller äta gott. Det kommer även att finnas en DJ på plats som spelar på uteserveringen varje onsdag, fredag och lördag.

– Vi kommer att ha fullt fokus på att skapa samvaro mellan människor i en fantastisk miljö med förstklassig mat, inspirerad från resor i Italien. Tillsammans med de vackra lokalerna på Åhléns Citys tak binder vi samman det italienska köket med den moderna staden, säger Brazer Bozak, grundare och VD Basta.

Basta öppnar på våning 4 på Åhléns City Stockholm, Klarabergsgatan 50, den 22 juni 2022. Bordsbokning görs via www.restaurangbasta.se

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Weronica Nilsson, PR- och kommunikationschef Åhléns,

e-post: [email protected], tfn: 070 198 11 23  

Om Åhléns
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns erbjuder en engagerande värld av varumärken och tjänster där vi ständigt inspirerar vår kund till nya upptäckter och möten med utgångspunkt i deras behov och drömmar. Vi har ett kurerat sortiment med noga utvalda kvalitets-varumärken och service inom skönhet, hem och mode. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB. www.ahlens.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.