Ahlsell Norge AS förvärvar lokal fackhandel i Bergen

| 31 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Ahlsell Norge AS har ingått avtal om att förvärva samtliga aktier i T. Bentsen AS. Bolaget har en årlig omsättning på cirka 50 mNOK och 15 anställda.

Sedan tidigt 70-tal är T. Bentsen en av de ledande aktörerna inom verktyg och svetsutrustning i Bergen, och är också rikstäckande inom nischprodukter som gas- och brännarutrustning.

Nyförvärvet stärker Ahlsells position lokalt i regionen och ger samtidigt T. Bentsen ökad konkurrenskraft gentemot både nya och befintliga kunder genom ett bredare sortiment och betydligt fler leveransformer.

Tillträde sker den 31 augusti 2021.

 

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00,
[email protected]

Pressmeddelande, Stockholm, 31 augusti 2021

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter drygt 32 miljarder SEK och de tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med cirka 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *