AIK Fotboll förlänger kontraktet med Henok Goitom

| 10 november, 2019 | 0 kommentarer

AIK Fotboll är överens med lagkaptenen Henok Goitom om en kontraktsförlängning då det nuvarande avtalet löper ut vid årsskiftet. Det nya kontraktet mellan parterna gäller till och med den 31 december 2020.

– Henoks stora betydelse för AIK är odiskutabel. I den process som nu ligger framför oss med att utveckla både spelet och spelarna så blir Henoks kompetens, erfarenhet, ambition och ledarskap viktiga ingredienser. Det känns fantastiskt att vi säkrat ännu en säsong tillsammans, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström.

– Jag är överlycklig över att ha signat ett nytt kontrakt med AIK Fotboll. AIK och fotboll ligger mycket varmt om mitt hjärta och jag vill spela i AIK så länge som jag kan, säger Henok Goitom.

35-årige Henok Goitom inledde sitt fotbollsspelande i moderklubben FC Inter Orhoy. Han har därefter spelat i Vasalund/Essinge IF, Udinese Calcio SpA, Club de Fútbol Ciudad de Murcia, Real Murcia Club de Fútbol, Real Valladolid Club de Fútbol, Unión Deportiva Almería, AIK, Getafe CF, San Jose Earthquakes och AIK.

För en längre faktapresentation av Henok Goitom, se det bifogade materialet i detta pressmeddelande.

För mer information, kontakta:
Björn Wesström, sportchef (herr) AIK Fotboll
Mobil: 070 – 870 18 91
E-post: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *