AIK Fotboll lånar Vincent Thill

| 5 augusti, 2022 | 0 kommentarer

AIK Fotboll är överens med Vincent Thill och hans ukrainska klubb FC Vorskla om ett lån av den 22-årige spelaren till och med den 30 juni 2023. Thill är redan bekant för AIK-publiken då han i juli 2022 spelade för FC Vorskla i de två kvalmatcherna mot AIK.

– Vincent är en spelare som är skicklig på små ytor och har en fin vänsterfot. En offensivt balanserad spelare som ökar konkurrensen på flera positioner då han kan spela både på kant och centralt. Pappersarbetet är igång och vi hoppas få en spelklarhet så fort som möjligt, säger herrlagets sportchef Henrik Jurelius.

– AIK is a club that impressed me with their supporters. I really enjoyed our two meetings during the last couple of weeks, it was two interesting games on both sides. They have players with a lot of quality and experience. I am very excited to join and meet them and make my debut for the club, säger Vincent Thill.

Med anledning av den fortsatt mycket allvarliga situationen i Ukraina beslutade det internationella fotbollsförbundet Fifa den 21 juni 2022 att spelare i Ukraina och Ryssland har möjlighet att pausa sina nuvarande avtal till och med den 30 juni 2023 och Vincent Thill har valt att nyttja den möjligheten för att ansluta på lån till AIK Fotboll.

För en längre faktapresentation av Vincent Thill, se det bifogade materialet i detta pressmeddelande. Nya bilder på Vincent Thill finns hos AIK Fotbolls samarbetspartner Bildbyrån.

För mer information, kontakta:
Henrik Jurelius, sportchef (herr) AIK Fotboll
Mobil: 070 – 431 12 02
E-post: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.