Aktieägardag- och företagsbesök på Safe at Sea AB

| 2 maj, 2022 | 0 kommentarer

Vi bjuder in aktieägare med gäster till ett besök i vår produktionsanläggning på Hisingen med möjlighet att provköra någon av våra unika sök- och räddningsbåtar, i syfte att informera om vår verksamhet och våra produkter.

Som ett led i att förbättra dialogen med våra ägare och på plats få visa upp våra nya produkttyper  har vi beslutat att genomföra en aktieägardag  torsdag 2 juni  kl 13.00 – 15.45.

Marianne Wittbom interim VD och Henrik Hartman, föräldraledig VD tar emot och gör en företagspresentation av Safe at Sea AB (som är noterat på Spotlight) och en presentation av bolagets produktportfölj.  Bolagets grundare Kaj Lehtovaara informerar om nyutveckling. Hela styrelsen är på plats för att kunna komplettera bilden.

Vi kommer att visa:

Sea Ranger, som är utvecklad för stora vågor och fler personer ombord.

GRX, den stora sök- och räddningsbåten för militär användning.

Förhandsinfo om Elecorunner.

Provkörning utanför kontoret.

Alla aktieägare med en gäst inbjudes till denna eftermiddag. Sista anmälningsdag är fredag 27 maj till [email protected]a.se

Välkomna!

Marianne Wittbom

VD

För mer information vänligen kontakta:

Marianne Wittbom                                

Telefon +46 (0)303-23 07 00
[email protected]

Safe at Sea AB tillverkar, utvecklar och säljer lätta, flexibla och kostnadseffektiva sjösäkerhetssystem. Dessa system bidrar till att rädda liv och effektivisera maritim SAR-verksamhet (Search and Rescue) och är förmodligen de effektivaste systemen i världen för att rädda nödställda personer ur vattnet. Systemen innefattar utrustning, utvecklade arbetsmetoder och där till hörande utbildning. Basen i Safe at Seas utbud är RescueRunner, SafeRunner, FireRunner och GuardRunner. Safe at Seas aktie är listad på Spotlight Stockmarket.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.