AlphaHelix dotterbolag cybergene etablerar avtal med nya distributörer

| 14 november, 2022 | 0 kommentarer

AlphaHelix dotterbolag CyberGene AB har ingått avtal med Importadora de Insumos y Equipos Medicos Actilab Ltda för distribution av CyberGenes CE-IVD godkända produkter i Bolivia. Sydamerika är en marknad med stor potential där det finns behovs av att utveckla fosterdiagnostiken. CyberGene har etablerat Brasilien som en viktig marknad och arbetar aktivt för att expandera med nya distributörer i Sydamerika.

CyberGene AB har även tecknat avtal med Proquinorte för distribution i Spanien och Portugal. Avtalet är icke-exklusivt med syfte att utveckla den befintliga försäljningen på dessa marknader, där det finns stor potential att ta marknadsandelar.

Kontaktperson på CyberGene AB:

Joakim Grånemo

070 819 33 90

[email protected]

Kontaktperson på AlphaHelix Molecular Diagnostics AB (Publ.):

VD Mikael Havsjö

070 788 12 08

[email protected]

AlphaHelix Molecular Diagnostics AB (publ) utvecklar inom dotterbolaget AlphaHelix Technologies AB instrument för snabba DNA-analyser. Dotterbolaget Techtum Lab  AB är en etablerad distributör av laboratorieinstrument och förbrukningsvaror sedan 1975. Dotterbolaget Cybergene är pionjärer inom genetisk fosterdiagnostik sedan 2004.  

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *