Älskade potatis!

| 9 maj, 2022 | 0 kommentarer

Läckra recept, fakta, odling, kuriosa

Länge leve potatisen! Potatisen är en av våra viktigaste stapelfödor och älskas av många – men den har också fått ett oförtjänt rykte. I den här boken ägnas all uppmärksamhet åt den mångsidiga rotsaken och dess fördelar. Här får vi en massa läckra recept på allt från klassiker som rårakor och Janssons frestelse till patatas bravas och potatisterrin. Vi får lära oss knepen som resulterar i perfekt kokt potatis varje gång! Utöver recept så får vi massor av matnyttiga fakta om olika potatissorter, odling, potatisens historia och får möta några av potatisens eldsjälar.

Karin Ahlgren Fransson arbetar som reporter på SVT och har tidigare arbetat på flera olika tidningar. Lena Klang Ahlgren är utbildad fotograf som till vardags arbetar på ett behandlingshem för kvinnor och barn med missbruksproblem. Karin och Lena är svägerskor och tillsammans bokdebuterar de med Bästa rätterna med potatis – läckra recept, fakta kuriosa, odling.

Utgivning 2022-06-16

Isbn. 9789155270896

Bokförlaget Semic
08-799 30 50
[email protected]
Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, [email protected]
 

Bokförlaget Semic startade sin verksamhet i juni 1950. Vi ger ut cirka 80 böcker per år om mat och dryck, handarbete, hobby och inredning, blommor och trädgård, djur och natur, sport och fakta samt böcker för barn och ungdomar, kalendrar och julklassiker. Vi trycker våra böcker i stora upplagor, säljer dem till bra priser och når många läsare. Merparten av vår utgivning är svenska originalböcker. Bokförlaget Semics redaktion, marknadsavdelning och produktionsavdelning är förlagda till Sundbyberg. Bokförlaget Semic är en del av Bonnierförlagen AB.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.