Alwy utökar erbjudandet till sina användare, ingår partnerskap med Lexly

| 28 juni, 2022 | 0 kommentarer

Fintech-bolaget Alwy erbjuder en ekonomitjänst med ambitionen att förbättra privatpersoners ekonomi och sparande. Nu ingår man partnerskap med Lexly för att kunna erbjuda sina användare en juridisk trygghet och tillgång till juridiska tjänster. Samarbetet med Lexly kommer att ingå i Alwy Premium och vara en del i att fortsätta utveckla helhetslösningen för användarnas privatekonomi.

– På Alwy så vill vi hjälpa våra medlemmar att se över hela sin ekonomi men även säkerställa att de får hjälp med de juridiska frågorna som finns i syfte att skapa en större trygghet. Genom samarbetet med Lexly kan våra medlemmar enkelt få tillgång till juridiska tjänster och undvika eventuella problem vilket skapar en trygghet om situationen skulle vara framme, kommenterar Christoffer Long, VD på Alwy om partnerskapet med Lexly.

Genom Lexly kommer Alwys användare att få exklusiva erbjudanden gällande juridisk rådgivning och avtalsskrivning där kunden själv kan välja om den vill skriva avtalet själv online eller tillsammans med en jurist. Förhoppningarna med detta samarbete är att Alwys användare kommer kunna nyttja Lexlys tjänster i förebyggande syfte, innan potentiella problem uppstår, för att underlätta och förbättra vardagen och ekonomin.  

– Vi är mycket glada för vårt nya samarbete med Alwy. Att få jobba tillsammans med ett tech-bolag som, liksom vi, är måna om att trygga sina kunder utifrån ett helhetsperspektiv känns helt rätt. Vi ser fram emot att kunna erbjuda Alwys kunder juridiska lösningar utifrån just deras situation och behov, säger Dennis Lauri, Head of Partnerships på Lexly.

För mer information, vänligen kontakta:

Emelie Rude
Brand & PR Manager, Lexly
0703727618
[email protected]

Om Alwy
Alwy är en snabbväxande ekonomitjänst som förbättrar privatpersoners ekonomi och sparande. Företaget grundades 2020 med visionen att bli den ledande finansiella plattformen för att göra smarta val när det kommer till ekonomin. Alwy utvecklar egna verktyg och lösningar tillsammans med samarbetspartners för att förbättra individers ekonomiska förutsättningar och hjälpa användarna till en bättre vardag och framtid. För mer information besök: alwy.se

Om Lexly
Lexly grundades 2004 och är Nordens ledande aktör inom digital juridik. Med visionen att göra juridiken tillgänglig för alla skapade Lexly, som första bolag i Europa, en skalbar plattform för juridiska tjänster. Lexly samarbetar med, och integrerar sina tjänster hos, banker, försäkringsbolag och revisionsbyråer. Med huvudkontor i Stockholm finns Lexly även i Helsingfors, Finland och São Paulo, Brasilien

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.