Ändrat datum för Delårsrapport jan-sept 202 1

| 12 november, 2021 | 0 kommentarer

Styrelsen i Latvian Forest Company AB har beslutat om att komma ut med delårsrapport omfattande den första kvartal av 2021 på onsdag den 24 november istället för idag den 12 november.

Ändrat datum för Delårsrapport jan-sept 2021

Styrelsen i Latvian Forest Company AB har beslutat om att komma ut med delårsrapport omfattande den första kvartal av 2021 på onsdag den 24 november istället för idag den 12 november. Beslutet fattas mot bakgrund av att bolaget behöver mera tid att förberedda kvartalsrapport med hänsyn att bolagets resurser var tillägnade att förberedda transaktion till förvärv av aktier i ett bolag som äger skog och skogsmark i Litauen. Som informerats tidigare kommer Latvian Forest Company AB genom köpet kommer att förvärva 1.338 hektar av vilka 1.272 hektar är skogsmark med ett totalt virkesförråd som uppskattas att uppgå till 301.000 kubikmeter. Köpet planeras slutföras innan den 1 december

För ytterligare information kontakta

Aleksandrs Tralmaks, VD

+37129203972

[email protected]

Eller besök vår hemsida: www.latvianforest.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *