Ändrat datum för extra bolagsstämma

| 2 september, 2021 | 0 kommentarer

På grund av felaktig hantering av Dagens Industri gällande kungörelsen av kallelsen till den extra bolagsstämma som var planerad att hållas den 29 september behöver stämman flyttas fram en (1) dag till den 1 oktober. En ny kallelse, som ersätter den tidigare kallelsen kommer att publiceras inom kort.

Styrelsen i Jetty AB 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jens Ålander, VD Jetty AB

[email protected]

Jetty AB säljer och driver sedan 2011 Jetty, ett etablerat och beprövat affärssystem för Event Management. Jetty stöttar arrangörer av evenemang. Göteborg & Co, Liseberg, Stockholms Stad, Malmö Stad, Sodexo, Roskildefestivalen och Växjö kommun är några exempel på de som driver evenemang med hjälp av Jetty. Jetty är utvecklat av praktiker i branschen, utifrån kundernas behov, baserat på en stor mängd användardata, och byggt för att vara globalt skalbart. Konkurrensen på marknaden är låg och Jettys affärssystem ligger tekniskt och användarmässigt mycket långt fram, jämfört med konkurrerande system. Jetty är verksamt på en internationell miljardmarknad, där det finns ett tydligt behov av det stöd som Jetty levererar. 

Läs mer på www.jetty.se 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *