Ändring i Intrums valberedning

| 13 november, 2017 | 0 kommentarer

må, nov 13, 2017 16:30 CET

Till följd av en förändring i de största ägarnas aktieinnehav har Swedbank Robur Fonders representant i Intrums valberedning ersatts av en representant utsedd av AMF och AMF Fonder.

Valberedningen består därmed av följande ledamöter:

  • Robert Furuhjelm, utsedd av Cidron 1748 SARL (ordförande)
  • Johan Strandberg, utsedd av SEB Fonder
  • Mats Gustafsson, utsedd av Lannebo Fonder
  • Carl Cederschiöld, utsedd av Handelsbanken Fonder
  • Tomas Flodén, utsedd av AMF och AMF Fonder

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Erik Forsberg, Finansdirektör
Tel: 08–546 102 02

Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 23 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 8 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper över 100 000 företag runt om i Europa. Under de tolv månader som avslutades i mars 2017 hade bolaget proformaintäkter på 12,9 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och Intrum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.intrum.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *