Anima Group AB uppnådde nytt försäljningsrekord för augusti månad

| 1 september, 2021 | 0 kommentarer

Anima Group AB:s webbshop Hästkällaren sålde under augusti månad för 1,028 msek, vilket är ett nytt försäljningsrekord för månaden. Försäljningssiffrorna innebär en ökning med 237 procent jämfört med motsvarande månad föregående år.

 ”Hela sommarperioden har kännetecknats av en mycket god försäljning. Augusti månads ökning är bland annat en effekt av att situationen för våra leverantörer verkar börja stabiliseras och att vi därigenom har säkrare inleveranser” säger Daniel Karlsson, VD för Anima Group AB

För ytterligare information kontakta:

Daniel Karlsson
Verkställande direktör
Anima Group AB
Tel: +46 (0)70 553 01 11

[email protected]

Denna information är sådan information som Anima Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Denna information lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande 2021-09-01 kl 09:00 CEST

Om Anima Group AB

Anima Group AB Anima Group är ett tillväxtföretag som säljer och utvecklar produkter, samt skapar och förvärvar verksamheter inom sport-, fritids-, och husdjursrelaterade områden.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *