Anna Ekström presenterar ny utredning om folkbildningen

| 9 juni, 2022 | 0 kommentarer

I dag, torsdag den 9 juni, håller utbildningsminister Anna Ekström en pressträff för att presentera tillsättningen av en utredning om styrning och uppföljning av folkbildningen. Under pressträffen presenteras även utredaren.

Tid: 9 juni 2022 kl. 14.30
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, inpassering Rödbodgatan 6 från kl. 14.00, eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast torsdag 9 juni kl. 13.15 via e-post till Linnea Ilbring, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och om du är reporter eller fotograf. Skicka också med bild på presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Kontakt

Linnea Ilbring, presskommunikatör, Utbildningsdepartementet, [email protected]

Anja L Sundberg, pressekreterare hos Anna Ekström, 076-116 77 45

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.