Annica Elmehagen Lundquist ny Kommunikations- och Marknadsdirektör för PostNord Sverige

| 21 september, 2022 | 0 kommentarer

Annica Elmehagen Lundquist har utsetts till Kommunikations- och Marknadsdirektör för PostNord Sverige. Hon kommer att ingå i den svenska ledningsgruppen och tillträder sin roll permanent från den 1 oktober 2022.

Annica Elmehagen Lundquist har en gedigen kommunikationsbakgrund och har arbetat som Kommunikationsdirektör i flera stora organisationer bland annat Axfood, Eniro och Telenor. Hon har en vana av arbete på högsta ledningsnivå och att leda i stora strategiska varumärkesförflyttningar.

          Jag är glad att kunna välkomna Annica permanent till PostNords svenska ledningsgrupp. Hon har som Interimsdirektör bidragit med sin erfarenhet från andra branscher och jag ser fram emot ett fortsatt samarbete. PostNord befinner sig i ett spännande skede där den växande e-handeln leder till nya affärsmöjligheter samtidigt som vi aldrig får glömma vårt samhällsuppdrag. Med erfarenhet att leda i förändring är Annica inte bara en välkommen kraft på vår Kommunikations- och Marknadsavdelningen utan också ett tillskott till PostNord Sveriges ledningsgrupp, säger Mathias Krümmel, vd, PostNord Sverige.

Annica Elmehagen Lundquist kommer att rapportera till PostNord Sveriges vd Mathias Krümmel, ingå i svenska ledningsgruppen och vara placerad i Solna. 

För ytterligare information kontakta:
Anders Porelius, pressansvarig, PostNord Sverige

[email protected]
Telefon: +46 72 246 08 67

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.