Annika Espander till Kreab

| 14 november, 2017 | 0 kommentarer

ti, nov 14, 2017 10:25 CET

Annika Espander knyts till Kreab som rådgivare för att ytterligare stärka erbjudandet inom finansiell kommunikation.

Annika har över 20 års erfarenhet från finansbranschen – från topprankad analytiker under 90-talet till chef för SHB aktie- och kreditanalys, chef för SHB Private Banking och VD för investeringsverksamheten Catella Healthcare. Under de senaste åren har Annika kombinerat styrelseuppdrag med strategisk och finansiell rådgivning i samband med transaktioner.

Annika kommer att ha sin bas på Kreabs Stockholmskontor, men arbeta i uppdrag för hela koncernen med verksamhet i 25 länder.

– Jag har under flera år varit egenföretagare och vid behov anlitat olika kommunikationsbyråer till mina kunder. Med tiden har jag känt ett allt starkare behov av att komma in i ett dynamiskt och kontinuerligt sammanhang med kunniga och kreativa människor. Kreab passar perfekt. Jag ser fram emot att arbeta i en global organisation med stark förankring och bas i Norden, säger Annika Espander.

– Annika är en omvittnat skicklig och efterfrågad rådgivare. Tillsammans kan vi ta oss an allt mer krävande och komplexa uppdrag för våra kunder både här i Sverige och internationellt, exempelvis vid stora transaktioner. Jag är mycket glad att Annika kommer till oss, säger Kreabs koncernchef Charlotte Erkhammar.

För ytterligare information:

Charlotte Erkhammar       070 674 56 22

Annika Espander               070 277 81 22

Kreab Group
(kreab.com)

Kreab, som grundades 1970, är ett globalt kommunikationsföretag med 400 medarbetare (42 nationaliteter) i 25 länder. Kreab är rådgivare i strategiska kommunikationsfrågor inom Public Affairs, Corporate Communications och Financial Communications.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *