Apotek Hjärtat accepterar Freja eID för identifiering på 390 apotek

| 7 januari, 2022 | 0 kommentarer

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att Apotek Hjärtat nu accepterar Freja eID för fysisk identifiering på sina 390 apotek. Det betyder att kunder nu kan hämta ut recept enbart med Freja och inte behöver ha med sig någon fysisk ID-handling.

Freja eID+ är en statligt godkänd e-legitimation som kan användas för identifiering och digitala underskrifter hos en lång rad onlinetjänster. Freja har även en funktion som gör att användaren kan identifiera sig med en digital ID-handling i Freja-appen i butiker och andra sammanhang där en fysisk ID-handling normalt krävs.

Apotek Hjärtat är Sveriges största apotekskedja med 390 apotek i Sverige och de erbjuder ett brett produktutbud och personlig rådgivning såväl i butik som online. Genom att låta sina kunder identifiera sig med Freja-appen på apoteken vill man bidra till en smidigare och säkrare kundupplevelse vid fysiska apoteksbesök.

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

Vi ser ett ökat intresse från både användare och företag att använda Freja för fysisk identifiering och allt fler ställen som idag kräver någon form av fysisk ID-handling accepterar Freja. Det blir enklare, smidigare och i många fall säkrare att identifiera sig med Freja som finns med i mobilen. Vi är glada över att kunna bidra till en tryggare och enklare vardag för alla genom att nu skriva avtal med ytterligare en stor apotekskedja.

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Henrikson, vd Freja eID Group AB
Mobil: 08-5272 7982
E-post:
[email protected]

Om Freja eID Group
Freja eID Group AB (publ) utvecklar produkter och tjänster för digital identifiering. Verksamheten består av den internationellt skalbara e-legitimationen Freja eID samt säkra fulfilmenttjänster. Företaget har kontor i Sverige och Serbien. Freja eID Group är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm. Erik Penser Bank AB är Freja eID Groups Certified Adviser, för kontakt med dem ring 08-463 83 00 eller skicka e-post till [email protected]. För ytterligare information: www.frejaeid.com | 
Finansiell information Freja eID Group AB (publ)

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.