Apotekets recept för långsiktighet prisas i 100-wattaren

| 14 november, 2017 | 0 kommentarer

ti, nov 14, 2017 22:16 CET

Apoteket har lyckats stå ut bland apoteksaktörerna genom ”nördighet” och ”trulighet”. Nu prisas Apoteket AB med 100W i långsiktig varumärkesvård 2017.

2009 omreglerades apoteksmarknaden. Alltsedan dess har de olika aktörerna försökt stå ut i mängden. Apoteket lanserade för tre år sedan ett nytt kommunikationskoncept med en farmaceut i spetsen. Under denna tid har hon med en dos värme och en dos nördighet kommunicerat vad Apoteket inte säljer som en följd av den tuffa kvalitetskontrollen (där hållbarhet är ett centralt element). Hon har gett tips kring hur man kan tänka kring sin egen hälsa och hon har berättat mer om Apotekets satsning på tillgänglighet.

Konceptet har gått hem och nu vinner Apoteket AB 100W i kategorin ”Långsiktigt”.

Juryns motivering:

Det är en konst att sticka ut i en bransch där folk knappt vet var de handlar. Men ni lyckas fullt ut. Med nördighet övertygar ni oss. Och med trulighet charmar ni oss. Genom er förmåga att ständigt överraska har ni skapat receptet för en självklar vinnare. Hundrawattaren i långsiktig varumärkesvård 2017 går till Apoteket AB.

75 watt tilldelas ”The backbone of the Internet – Hur Telia Carrier blev världsledande inom infrastruktur för internet” för Telia Carrier av Hilanders, medan 50 watt går till ”ATG – Ingen dröm är för stor” för ATG av Åkestam Holst NoA.     

Se alla vinnare i 100-wattaren här:
https://100wattaren.se/content/vinnarna-2017

För mer information, bilder och kommentarer, vänligen kontakta:

Tero Marjamäki, pressansvarig, 0736 53 71 36,
[email protected]

Om 100-wattaren:

100-wattaren är tävlingen som har arrangerats sedan 1990. 100-wattaren belönar kommunikation som fungerar, det vill säga kommunikation som gett bevisad effekt genom hög kreativitet. Kommunikationens mål ska vara väl definierat och resultatet mätt. Smartast lösning utifrån insikterna som gett fantastiska resultat vinner. Tävlingen arrangeras av Sveriges Annonsörer. Läs mer på 100wattaren.se. 

Om Sveriges Annonsörer

Sveriges Annonsörers medlemsföretag står för drygt hälften av de samlade reklam- och medieinvesteringarna i landet. Som intresseorganisation bidrar vi med att skapa bästa möjliga avkastning på medlemmarnas investeringar i reklam och media, samt får dem att arbeta mer effektivt och ansvarsfullt med sina varumärken. Sveriges Annonsörer har funnits sedan 1924 och är idag världens största annonsörorganisation, med närmare 600 medlemsföretag. Genom att sfokusera på effekt, bidra med inspiration och kunskap, samt bevaka och påverka omvärlden är vi marknadschefens bästa vän. Läs gärna mer på
annons.se
.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *