Årets akvavitvandring i Göteborg

| 15 september, 2022 | 0 kommentarer

Lördagen 8 oktober är det dags för årets akvavitvandring i Göteborg. Under eftermiddagen besöks fem olika krogar som serverar en utvald akvavit tillsammans med en matchande rätt. Moveat Akvavit sker i egen takt utifrån en app med karta och meny.

Under lördagseftermiddagen 8 oktober genomförs Moveat Akvavit för andra året i rad i Göteborg efter succén 2021. Årets deltagande restauranger är Schnitzelplatz Lagerhuset, KOKS, ADAMO, Berzelii Choklad samt Šnyt Pilsnercafé. På varje ställe genomförs ett smakstopp där det serveras en utvald akvavit i kombination med en mindre maträtt.

– Akvavit är en unik dryck för Norden och passar till så många fler tillfällen än de klassiska högtiderna. Genom vandringen får deltagarna både upptäcka nya smakkombinationer samt uppleva flera av Göteborgs trevligaste restauranger, säger Malin Ollas som är Product Manager på Anora.  

Vandringen sker med stöd av Moveats app där deltagarna själva väljer i vilken ordning och takt de vill besöka restaurangerna. Den nordiska akvaviten som serveras under dagen spänner över tre århundraden från 1800-talets början till det moderna 2000-talet.

Moveat Akvavit i Göteborg går av stapeln 8 oktober med första start 11:30. Biljetterna släpps 15 september på Moveats hemsida och kostar 599 kronor per person vilket inkluderar både mat och dryck.

För mer information kontakta:
Malin Ollas, Product Manager på Anora Sweden
Mail: [email protected]

Simon Håkansson, CEO Moveat
Mail: [email protected]
Mobil: 073-302 42 22

Om Anora Group
Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Om Moveat
Moveat har sedan starten 2018 varit ledande inom lokala mat- och dryckesupplevelser i Sverige med verksamhet i över 40 städer. Företaget har 6 anställda med kontor i Stockholm och varje månad genomförs ett tiotal Moveats i landet. Moveat utvecklar ständigt nya upplevelser med olika teman inom mat och dryck.

www.moveat.co

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.