Artificial Solutions lanserar Teneo på Microsoft Azure Marketplace

| 16 februari, 2021 | 0 kommentarer

Microsoft Azure-kunder världen över får nu tillgång till Teneo, en utvecklingsplatform och driftsmiljö för Conversational AI, för att forma sin affärstrategi och utveckling

Teneo finns nu tillgänglig via Microsoft Azure Marketplace, Microsofts globala online-butik med applikationer och tjänster.

Organisationer accelererar satsningar inom konversationsbaserad AI för att kunna leverera bättre kundupplevelser, driva försäljning och bli mer produktiva. Med Teneo kan Microsofts kunder bygga skalbara virtuella agenter, chat- och röstbottar, snabbt (rapid prototyping), med snabbare implementeringstider och med högre funktionalitet. Utvecklare som arbetar med konversationsbaserad AI har nu möjlighet att gå i produktion inom dagar och veckor kontra månader, vilket bidrar till högre affärsnytta och lönsamhet.

Utvecklare kan prova Teneo gratis för att själva se hur snabbt och lätt det är att bygga en prototyp och sedan skala denna lösningar för höga volymer, i flera kanaler och i flera språk.

Företag som är intresserade av chatbottar eller virtuella agenter har inte råd att inte prova Teneos utvecklingsplattform, eftersom de kan bygga, testa, och implementera bots snabbare,” säger Daniel Eriksson, Chief Innovation och Customer Success Officer på Artificial Solutions. ”Teneo-plattformen förändrar helt marknadens förutsättning för hur de arbetar med språkbaserade bottar. Nu kan organisationer skala upp lokala eller regionala implementationer internationellt och dra nytta av sina befintliga satsningar, vilket är en hållbar och skalbar AI-strategi. Vi ser mycket fram emot att samarbeta med Microsoft.”

Via Microsoft Azure Marketplace kan kunder världen över enkelt hitta, köpa och distribuera partnerlösningar som de kan lita på, alla certifierade och optimerade för att köras på Azure”, säger Jake Zborowski, General Manager, Microsoft Azure Platform på Microsoft Corp. ”Vi är glada över att välkomna Teneo från Artificial Solutions till Azure Marketplace växande ekosystem.”

Azure Marketplace är en marknadsplats online för handel av molnlösningar som är certifierade att köras på Azure. Azure Marketplace hjälper företag som söker innovativa, molnbaserade lösningar att hitta flera partner, som har utvecklat tjänster och lösningar som är redo att användas.

Teneo gör det enkelt att gå från rapid prototyping till produktion, samtidigt som utvecklare kan använda avancerade tekniker för att påskynda utvecklingen, med värdefull tillgång till insikt och analys av den konversationsdatan.

Utvecklare kunde enkelt bygga och använda någon av de 20+ front och back-connectors som finns tillgängliga, däribland Amazon Alexa, Facebook Messenger, IVR av CSG-IM, IVR av Twilio, SMS av Nexmo, Slack, Telegram, Teneo Web Chat, Twitter, Salesforce, WeChat och WhatsApp av Twilio.

Teneo innehåller fler än 30 inhemska språkpaket som gör det möjligt för dig att lansera avancerade flerspråkiga konversations-AI-lösningar. Språken inkluderar kinesiska, danska, holländska, engelska, franska, tyska, italienska, indonesiska, japanska, malajiska, norska, portugisiska, spanska, svenska och turkiska.

Läs mer om Teneo på dess sida i Azure Marketplace.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Daniel Ericsson, Chief Innovation och Customer Success Officer, Artificial Solutions

[email protected]

+46708517810

Om Artificial Solutions International AB(publ)

Artificial Solutions® (SSME:ASAI) är det ledande bolaget inom konversationsbaserad AI. Vi möjliggör för människor att kommunicera med applikationer, webbplatser och uppkopplade saker i vardagliga, människolika naturliga språk via röst, text, beröring eller gester.

Vår produkt Teneo®, gör det möjligt för organisationer att, tillsammans med utvecklare, skapa sofistikerade och mycket intelligenta konversationsbaserade AI-lösningar på 36 språk och dialekter för flera plattformar och kanaler. Möjligheten att analysera och dra nytta av enorma mängder konversationsdata är helt integrerad i Teneo, vilket ger oöverträffade insikter om kundernas beteende.

Artificial Solutions AI-teknologi gör det enkelt att implementera ett brett spektrum av konversationsbaserade AI-lösningar, såsom virtuella assistenter, konversationsbottar, talbaserade konversationsgränssnitt för smarta uppkopplade saker med mera. Teknologin används dagligen av miljontals människor i hundratals implementeringar inom såväl privat som offentlig sektor över hela världen. 

För mer information, vänligen besök www.artificial-solutions.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *