Artificial Solutions rekryterar senior global försäljningschef från Snowflake

| 9 september, 2021 | 0 kommentarer

Artificial Solutions® (SSME: ASAI) meddelar idag att bolaget rekryterat Nicolas Köllerstedt till rollen som Chief Revenue Officer. Nicolas Köllerstedt har mångårig erfarenhet av internationell försäljning från mjukvarubranschen, bland annat från det snabbväxande SaaS-företaget Snowflake.

Han kommer närmast från Snowflake där han var regionchef för Norden och Baltikum. Nicolas Köllerstedt börjar hos Artificial Solutions i september 2021 och kommer att rapportera till Artificial Solutions CEO.

Han har omfattande internationell säljerfarenhet från B2B-försäljning, bland annat som landschef för Sverige, Finland och Baltikum för Rubrik, som försäljningschef för Nordeuropa, Norden och Baltikum för Hedvig, samt som säljchef för Norden och Baltikum för Virtual Instruments. Han har också arbetat för EMC, Hitachi Data Systems, Fujitsu och Dell.

”Nicolas har ett starkt kommersiellt driv och en pragmatisk ledarstil, vilket gör honom mycket väl lämpad att leda Artificial Solutions försäljningsorganisation till nästa nivå. Därför är jag väldigt glad över att kunna välkomna Nicolas till oss,” säger Artificial Solutions koncernchef Per Ottosson.

Nicolas är bosatt i Stockholm, Sverige. Tillsammans med sin fru har Nicolas fyra vuxna barn och ett barnbarn. Nicolas är en hängiven jägare, spelar paddeltennis och gillar att njuta av alla slags utomhusaktiviteter när han inte arbetar.

För mer information vänligen kontakta:
Per Ottosson, CEO, Artificial Solutions
Email: [email protected]

Om Artificial Solutions International AB(publ)

Artificial Solutions® (SSME:ASAI) är det ledande bolaget inom konversationsbaserad AI. Vi möjliggör för människor att kommunicera med applikationer, webbplatser och uppkopplade saker i vardagliga, människolika naturliga språk via röst, text, beröring eller gester.

Vår produkt Teneo®, gör det möjligt för organisationer att, tillsammans med utvecklare, skapa sofistikerade och mycket intelligenta konversationsbaserade AI-lösningar på 86 språk och dialekter för flera plattformar och kanaler. Möjligheten att analysera och dra nytta av enorma mängder konversationsdata är helt integrerad i Teneo, vilket ger oöverträffade insikter om kundernas beteende.

Artificial Solutions AI-teknologi gör det enkelt att implementera ett brett spektrum av konversationsbaserade AI-lösningar, såsom virtuella assistenter, konversationsbottar, talbaserade konversationsgränssnitt för smarta uppkopplade saker med mera. Teknologin används dagligen av miljontals människor i hundratals implementeringar inom såväl privat som offentlig sektor över hela världen. 

För mer information, vänligen besök www.artificial-solutions.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *