Attana har erhållit en instrumentorder från globalt pharmabolag

| 29 oktober, 2020 | 0 kommentarer

Attana har erhållit den första ordern för det nyligen lanserade Attana Cell™ 250 instrumentet. Ordern kommer från en befintlig kund med huvudkontor i Europa och är ett resultat av flera framgångsrika kontraktforskningsuppdrag som påbörjades våren 2018.

I mars 2018 meddelade Attana att de erhållit ett mindre kontraktforskningsuppdrag från ett globalt pharmabolag. Efter flera lyckade uppdrag har kunden idag lagt en order på ett Attana Cell™ 250 instrument. Ordern kommer påverka bolagets kassaflöde och resultat Q4 2020 och Q1 2021.

”Det är naturligtvis alltid kul att få ordrar, men vi är särskilt stolta att denna order kommer ifrån en befintlig kontraktsforskningskund och därmed validerar vårt erbjudande. Detta visar vad ett litet kontraktforskningsuppdrag kan leda till när vi levererar högkvalitativ forskning och kunden uppskattar värdet av vår teknologi och kompetens,” kommenterar Teodor Aastrup, Attanas VD.

För ytterligare information, kontakta:

Teodor Aastrup, VD Attana AB 
e-post: [email protected] 
tel: + 46 (0)8 41020000

Denna information är sådan som Attana AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för publicering genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande vid den tid då företagets nyhetsdistributör, Cision, publicerade detta pressmeddelande.

Om Attana

Attana AB grundades 2002 med idén att effektivisera forskning och utveckling av nya läkemedel genom biologisk interaktionskarakterisering i realtid. Baserat på sina patenterade teknologier säljer bolaget uppdragsforskning och egenproducerade analysinstrument samt ett in vitro diagnostiskt (IVD) verktyg, Attana Virus Analytics (AVA), till läkemedelsbolag, bioteknikföretag och akademiska institutioner. Mer information om Attanas forskningstjänster och produkter finns på www.attana.com eller kontakta [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *