Attana har lanserat en omdesignad webbplats som första steg i en ny kommunikations- och marknadsföringsplan

| 25 september, 2020 | 0 kommentarer

Attana har lanserat en omdesignad webbplats på www.attana.com med ny grafisk profil och reviderat innehåll. Sajten kommer kontinuerligt uppdateras för att säkerställa tillgänglighet till relevant information och utifrån behov, förbättringar av användbarhet och funktionalitet.

”När vi nu börjar skrivar Attanas nästa kapitel vill vi att vår webbplats är tongivande i våra kommande kommunikations- och marknadsföringsinsatser. Vi är glada att nu kunna ge våra kunder, partners och investerare en bättre förståelse av alla de fördelar som våra produkter och tjänster erbjuder,” kommenterar Attanas VD, Teodor Aastrup.

För ytterligare information, kontakta:

Teodor Aastrup, VD Attana AB 
e-post: [email protected] 
tel: + 46 (0)8 674 57 00

Styrelsen för Attana AB bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.

Om Attana

Attana AB grundades 2002 med idén att effektivisera forskning och utveckling av nya läkemedel genom biologisk interaktionskarakterisering i realtid. Baserat på sina patenterade teknologier säljer bolaget uppdragsforskning och egenproducerade analysinstrument samt ett in-vitro diagnostiskt (IVD) verktyg, Attana Virus Analytics (AVA), till läkemedelsbolag, bioteknikföretag och akademiska institutioner. Mer information om Attanas forskningstjänster och produkter finns på www.attana.com eller kontakta [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *