Attanas presentation från Biotech Showcase 2022 finns nu tillgänglig på Attanas hemsida

| 14 januari, 2022 | 0 kommentarer

10–19 januari deltar Attana i en av de största bioteknikkonferenserna i världen – Biotech Showcase. Attana deltar på den digitalaversionen av konferensen och har publicerat en presentation samt deltagit i digitala ”on-to-one”-möten.

Presentationen hölls på engelska och fokuserade främst på Attanas pågående arbete inom diagnostik samt båda Attanas affärsområden – Life Science och Diagnostics.

Presentationen går att se på Attanas hemsida genom att följa denna länk:

Attana – Biotech Showcase 2022

För ytterligare information, kontakta:

Teodor Aastrup, VD
[email protected]
+46 (0)8 674 57 00

Styrelsen för Attana AB bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.

Om Attana

Attana AB grundades 2002 med idén att effektivisera forskning och utveckling av nya läkemedel genom biologisk interaktionskarakterisering i realtid. Baserat på sina patenterade teknologier säljer bolaget uppdragsforskning och egenproducerade analysinstrument samt ett in vitro diagnostiskt (IVD) verktyg, Attana Virus Analytics (AVA), till läkemedelsbolag, bioteknikföretag och akademiska institutioner. Mer information om Attanas forskningstjänster och produkter finns på www.attana.com eller kontakta [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.