Attendos rapport för det andra kvartalet 2022 presenteras 21 juli – Inbjudan till presentation

| 12 juli, 2022 | 0 kommentarer

Den 21 juli 2022 omkring 08:00 (CET) publiceras Attendos kvartalsrapport för det andra kvartalet 2022. En webbsänd presentation hålls samma dag kl 10:00 (CET).

Presentationen hålls av Attendos vd och koncernchef Martin Tivéus samt Attendos ekonomi- och finansdirektör Fredrik Lagercrantz. Presentationen kommer att hållas på engelska.

  

Du kan följa presentationen på följande webblänk:
https://tv.streamfabriken.com/attendo-q2-2022

Analytiker och investerare har möjlighet att ställa frågor under presentation genom att ringa in. Du får kontaktuppgifter genom att maila till: [email protected]

Rapporten samt övrigt informationsmaterial kommer att göras tillgängligt på:
https://www.attendo.com/

 

Attendo AB (publ)

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

Andreas Koch, Kommunikations- och IR-direktör Attendo

Telefon: +46 705 09 77 61   I   email: [email protected]

 

 

attendo.com

Attendo – det ledande omsorgsföretaget i Norden   I I över 35 år har Attendo haft som utgångspunkt att stödja och stärka människor med behov av omsorg i allt det vi gör. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg till personer med funktionsnedsättningar samt individ och familjeomsorg. Attendo har omkring 27 000 medarbetare och finns lokalt förankrat med över 700 verksamheter i runt 300 kommuner i Sverige, Finland och Danmark. Varje dag möter våra medarbetare tiotusentals kunder i deras vardag. Varje sådant möte präglas av våra gemensamma värderingar omtanke, engagemang och kompetens. 

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.