Avslut av Mentorsavtal för Smart Energy

| 3 december, 2019 | 0 kommentarer

Fiskebäck 2019-12-03     Kl. 16.30 CET

Smart Energy Sweden Group AB (publ) har meddelat sin mentor Göteborg Corporate Finance AB att man avslutar mentorsavtalet.

Smart Energy har som skyldighet att i avtalet med Nordic Growth market, anlita s.k. Mentorskap under de två första åren av perioden som Bolaget handlas på NGM MTF-listan. Detta har varit mycket bra och betydelsefullt för Bolaget under denna period. Per den 7 december 2019 kommer Smart Energy inte behöva uppfylla detta åliggande längre varvid Bolaget väljer att avsluta avtalsförhållandet.

   

För ytterligare information kontakta VD Jesper Starander:  [email protected] Tfn: 031-120056

    

Smart Energy Sweden Group AB (publ)
Smart Energy är ett bränslebolag som specialiserat sig på att etablera mindre tankstationer på landsbygden, samt på försäljning av bränslen i bulk till jordbruk, industri m.fl. genom att kontrollera hela kedjan från import till slutkund. Långsiktiga försäljningsmålet är att uppnå en volym om 300 miljoner liter bränsle per år, samt att inneha 100 tankstationer runtom i Sverige. Smart Energy har cirka 5000 aktieägare och aktien är noterad under kortnamnet SEGR på NGM Nordic MTF i Stockholm.

http://www.sesab.net/

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *