B3 ingår partnerskap med Sitevision

| 19 september, 2022 | 0 kommentarer

B3 har tecknat nytt samarbetsavtal och ingått partnerskap med Sitevision, bolaget som utvecklar en eftertraktad plattform för engagerande webbplatser och intranät. Partnerskapet innebär att B3s senaste specialistbolag fortsätter att stärka sitt erbjudande inom webbutveckling och utveckling av intranät, utifrån kundernas varierande behov av användarupplevelser.

– Vi är verkligen glada för partnerskapet. Genom B3s bredd av kompetens inom strategi och koncept, UX, digital marknadsföring och tillgänglighet, tillsammans med erfarenhet av helhetslösningar med Sitevision, förstärker vi nu vårt erbjudande till våra kunder, säger Anette Billing, VD och Koncernchef för B3 Consulting Group.

– Sitevision är ett omtyckt webbpubliceringssystem och bolaget har en framåtanda för produkt- och erbjudandeutveckling tillsammans med partners, vilket vi uppskattar. Vi ser fram emot att skapa nya möjligheter för våra kunder med Sitevision som plattform och slutanvändaren i fokus, säger Katarina Stekovic, VD för B3s senaste specialistbolag som utvecklar digitala lösningar kopplat till de senaste teknikerna.

Sitevision är ett mångsidigt webbpubliceringsverktyg som gör det enkelt för användaren att skapa, redigera och publicera innehåll, såväl på den externa webben som på intranätet. B3 har ett starkt team med certifierade Sitevision-utvecklare som har bred erfarenhet av intuitiva lösningar inom både privat och offentlig sektor.

– Vi är otroligt stolta och glada över att ta in B3 som partner till Sitevisions nätverk. Med B3s breda kompetens inom olika områden ser vi att vi kan stärka upp vårt erbjudande ytterligare till våra kunder, säger Nadia Cabezas, partneransvarig på Sitevision.

Som ny partner medverkar B3 också Sitevisiondagarna som äger rum den 18-19 oktober i Örebro. Läs mer på sitevisiondagarna.se.

För mer information, kontakta gärna Katarina Stekovic, telefon 0704-74 86 30.

B3 Consulting Group är ett expansivt konsultföretag med ca 730 medarbetare. Vi hjälper Sveriges främsta företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digital transformation och verksamhetsutveckling. Vi strävar också efter att bygga upp en företagskultur som värdesätter våra olikheter, erfarenheter och gemensamma energi. Nöjda kunder tillsammans med toppresultat i Great Place To Work (GPTW) och fem DI Gasell-utmärkelser ser vi som ett kvitto på en hållbar framgångsmodell. Omsättningen 2021 uppgick till 922 MSEK, med ett rörelseresultat om 71 MSEK. Kontor finns i Stockholm, Borlänge, Gävle, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Sundsvall, Örebro samt intresseföretag i Krakow och Warszawa. B3 är noterat på Nasdaq Stockholm, small cap. Mer information finns på www.b3.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.