BABOR lanserar SkinFusor – en unik synergi mellan teknik och hudvård

| 26 mars, 2021 | 0 kommentarer


Nu erbjuder har BABOR en helt ny behandling!  

SkinFusor är en helt ny apparaturbehandling där BABOR tagit fram design, utvecklat software, producerat essences och skapat behandlingen. En multi-behandling för en bred målgrupp, passar alla hudtyper, alla åldrar, och är mindre klinisk och mer wellness inspirerad. Det bästa är att den inte har någon down time, ingen rodnad bara snygg, fräsch, fylld hud på direkten! 
 
SkinFusor 90 min – 4 behandlingar i 1 som ger direkt effekt efter första behandlingen!  Apparaturbehandlingen SkinFusor för samman fyra professionella tekniker som rengör, peelar, aktiverar och masserar. Tillsammans med specialserum och vacuumteknik skapas en unik synergi mellan teknik och hudvård.

Första steget är en djuprengöring med en speciell silikonborste som rengör med vacuumteknik följt av en peelingpad med fruktsyror som effektivt tar bort döda hudceller och ger en jämnare och slätare hudyta. Steg tre är en inslussning av fukt med vibrationer där mikrodroppar fyller huden inifrån. Avslutningsvis en massage, som är lite som en fitnessträning för huden, en mekanisk impulsmassage som aktiverar huden mer än manuell massage. Blodcirkulationen ökar, syresättningen likaså och utbytet av näringsämnen förbättras. Resultatet är en hud i toppform! Fylld, fräsch och festfin hud direkt efter behandlingen. 
 

För mer information kontakta:

EKPR & Kommunikation │Telefon: 08-667 22 06 │E-mail:[email protected]

Lisa Halldén Brand Manager BABOR Sverige AB Email: [email protected] Direct: +46 (0) 8 12 13 71 05
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *