BABOR Sverige ingår samarbete med Tjejzonen

| 17 december, 2021 | 0 kommentarer

Från och med december 2021 ingår BABOR Sverige ett samarbete med Tjejzonen – Sveriges största stödorganisation för tjejer.

Eva Glckman generalsekreterare p TjejzonenMalin Bardell Country Manager p BABOR Sverige

Eva Glückman, generalsekreterare på Tjejzonen och Malin Bardell, Country Manager på BABOR Sverige. Fotograf: Jenny Norelius

Tjejzonen är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening som arbetar för tjejers rätt att bli lyssnade på och för att den psykiska hälsan ska öka bland alla som definierar sig som tjejer mellan 10 – 25 år.

 – Att stärka och stötta kvinnor är en hjärtefråga för båda parter och detta samarbete går helt i linje med BABORs motto ”Empower Women”. För oss är det självklart att vi som företag ska vara en positiv och drivande kraft i när det gäller att lyfta frågan om tjejers psykiska hälsa, berättar Malin Bardell, Country Manager på BABOR Sverige.

Samarbetet kommer att sträcka sig under hela 2022 och omfatta flera gemensamma aktiviteter i syfte att samla in pengar för att stötta Tjejzonen verksamhet. I BABORs Flagship Store kommer kunder ges möjlighet att runda upp till valfri summa som oavkortat går till Tjejzonens verksamhet.  I juli lanseras BABORS Limited Edition ampullkit där en del av intäkterna kommer gå till Tjejzonen.

 – Med BABORS stöd kan vi hjälpa fler och tillsammans ge unga tjejer kraft att må bättre. Vi ser mycket fram emot att tillsammans med BABOR fortsätta utveckla vårt arbete för att minska den psykiska ohälsan i vår målgrupp, säger Eva Glückman generalsekreterare på Tjejzonen. 

För mer information, vänligen kontakta:

EKPR & Kommunikation │Telefon: 08-667 22 06 │E-mail: [email protected]

För att stötta Tjejzonen; Swishnummer 90 02 072 samt www.tjejzonen.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.