BABOR Sveriges VD Charlotte Axlund medverkar i Feminvest podd

| 18 februari, 2021 | 0 kommentarer

Charlotte Axlund och Michaela Berglund

Charlotte Axlund, VD för BABOR Sverige, intervjuas av Feminvests VD Michaela Berglund i senaste avsnittet av podden Feminvest som släpps den 18 februari. Feminvest är Sveriges största nätverk för kvinnliga entreprenörer och investerare med närmare 25 000 medlemmar.

 – Feminvest och deras arbete gör en viktig insats för branschen idag, säger Charlotte Axlund. Det är fantastiskt roligt att få vara med i podden och berätta om BABOR’s resa, men även om mina egna erfarenheter av ledarskap och digital transformation.

Feminvests ambition är att aktivt jobba för ett mer jämställt ägande genom att utbilda och inspirera runt investeringar och entreprenörskap digitalt via hemsidan, podcasten, sociala medier samt via nätverksträffar.

 – BABOR med Charlotte i spetsen har haft en stark utveckling på mycket kort tid, säger Michaela Berglund, VD på Feminvest. Med sin långa erfarenhet inom skönhetsbranschen ger Charlotte en intressant vinkel på ett modernt ledarskap. 

Feminvest har även ett ängelinvesterarnätverk där kvinnliga investerare erbjuds investeringsmöjligheter i jämställda bolag. För detta arrangeras regelbundet pitchevent där endast kvinnliga entreprenörer får pitcha.

Lyssna här: https://feminvest.se/2021/02/18/90-vill-ha-personer-omkring-mig-som-ar-battre-an-mig-sjalv/

För mer information kontakta:

EKPR & Kommunikation │Telefon: 08-667 22 06 │E-mail:[email protected]

Lisa Halldén Brand Manager BABOR Sverige AB Email: [email protected] Direct: +46 (0) 8 12 13 71 05

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *