BeammWave nybliven ETSI-medlem

| 23 juni, 2022 | 0 kommentarer

BeammWave AB är nu ETSI-medlem, efter att ha blivit godkänd i en online medlemsomröstning, som ägde rum 1 till 21 juni 2022.

”Detta är ytterligare ett viktigt steg för BeammWave där vi kan medverka och vara en bidragande medlem i ETSI:s viktiga informations- och teknologiarbete”, säger Stefan Svedberg, VD för BeammWave.

”Våra första bidrag kommer att ligga inom ramen för 3GPP, men vi förstår ETSI:s värde i Europa och globalt och kommer att delta i flera andra viktiga initiativ”, säger Joakim Axmon, Senior Expert – Systems and Standards på BeammWave.

Om ETSI
ETSI (European Telecommunications Standards Institute) är ett oberoende, icke-vinstdrivande, standardiseringsorgan för informations- och teknologiområdet. ETSI stödjer utveckling och testning av globala tekniska standarder för IT-system, applikationer och tjänster. ETSI har mer än 900 medlemsorganisationer från över 60 länder och fem kontinenter. Medlemmarna består av en diversifierad grupp av stora och små privata företag, forskningsenheter, akademier, myndigheter och offentliga organisationer. ETSI är det officiellt erkända organet med ansvar för standardisering av IT-teknik.

För mer information vänligen kontakta:
Stefan Svedberg, VD
+46 (0) 10 641 45 85
[email protected]

BeammWave AB
www.beammwave.com
BeammWave AB är experter på kommunikationslösningar för frekvenser över 24GHz. Bolaget bygger en lösning avsedd för 5G, i form av ett 3×3 mm radiochip med antenn och tillhörande algoritmer. Bolagets approach är unik och patenterad, i syfte att leverera en lösning med högre prestanda till en lägre kostnad. Bolagets B-aktie är (BEAMMW B) och teckningsoption (BEAMMW TO1 B) är listade på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post: [email protected], telefon: 08-503 000 50.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.