Beebyte tar klivet ut i Europa

| 5 september, 2019 | 0 kommentarer

Det Karlstadbaserade webbhotell- och hostingföretaget beebyte kommer under hösten att lansera hela sin tjänstekatalog mot nya marknader i Europa:
– Vi har ett år bakom oss som är präglat av oerhört stark tillväxt, närmare 300 % i vissa tjänstesegment, säger beebytes VD Niclas Alvebratt. Med det självförtroendet i ryggen så tycker vi att det är dags att visa vad vi går för också i övriga Europa.

Som en start på Europalanseringen kommer beebyte att delta på mässor och event med konferensen Wordcamp Nijmegen i Nederländerna som första anhalt. Sedan tidigare har man också en offshoringverksamhet etablerad i Cluj-Napoca i Rumänien.

Beebyte startades 2016 av molnveteranerna Niclas Alvebratt och Simon Ekstrand samt av den karlstadsbaserade koncernen Combined Excellence. Idag sysselsätter beebyte fem personer på sitt huvudkontor i Karlstad. Fokus ligger på webbhotell samt server- och hostingtjänster mot små och medelstora företag.

– Vi ser Europaexpansionen som ett sätt att växa vår affär snabbare, säger Niclas Alvebratt. Idag har vi strax över 2000 kunder och vårt mål är att växa till det dubbla genom kvalitativa leveranser och smarta funktioner.

Från delägaren Combined Excellence ser man positivt på beslutet:
– Det är enormt kul att få vara med och stötta en framgångsresa som beebytes. Bolaget har marknadsledande tjänster inom sitt segment i Sverige och med det här beslutet kommer man nu ge sig på att tävla i resten av Europa, säger Oskar Godberg, VD på Combined Excellence.

För mera information:

Niclas Alvebratt
VD, beebyte AB
Telefon +46 54 20 33 171

Oskar Godberg
VD, Combined Excellence
Telefon +46 70 71 34 963

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *