Beijer Ref och Bitzer tecknar nytt samarbetsavtal

| 25 mars, 2021 | 0 kommentarer

Beijer Ref och Bitzer är bland de ledande inom kyl- och luftkonditionerings-industrin och bekräftar sitt framgångsrika samarbete igen och förlänger sitt partnerskapsavtal med ytterligare tre år.

Kontraktet omfattar mer än 430 filialer från Beijer Ref på över 35 marknader i Europa, Asien och Stillahavsområdet och Afrika.

Per Bertland, VD Beijer Ref, kommenterar:

”Vi har lång erfarenhet av att arbeta med Bitzer och de har en mycket utvecklad produktportfölj som är viktig för Beijer Ref. De ligger också i framkant när det gäller att tillhandahålla högteknologiska lösningar baserade på naturliga köldmedier. Beijer Ref strävar alltid efter att utöka sitt hållbara sortiment och tillsammans med våra egna OEM-produkter kan vi erbjuda våra kunder kompletta lösningar som är bra för samhället och framtidsäkrade”.

Gianni Parlanti, Chief Sales and Marketing Officer på Bitzer, kommenterar:

”Vi värdesätter Beijer Refs enastående försäljningsexpertis. Fördelarna med vårt samarbete kan ses över hela världen, eftersom de har en direkt inverkan på våra kunder, som kan dra nytta av hög tillgänglighet och ett omfattande urval av produkter. När allt kommer omkring är effektivitet och tillförlitlighet nyckelord som vi inte bara tillskriver våra produkter utan också vår partner Beijer Ref”.

Malmö den 25 mars 2021

Beijer Ref AB (publ)

För mer information, kontakta

Per Bertland, CEO

Telefon +46 40-35 89 00

Email [email protected]

Maria Rydén, CFO

Telefon +46 40-35 89 00

Email [email protected]

Beijer Ref är en teknikinriktad handelskoncern som genom mervärdes­skapande produkter erbjuder sina kunder konkurrenskraftiga lösningar inom kyla och klimatreglering. Beijer Ref är en av världens ledande kylgrossister, och finns representerat i 37 länder i Europa, Afrika, Asien och Oceanien.

www.beijerref.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *