BioGaia reviderar utdelningspolicy

| 3 februari, 2021 | 0 kommentarer

Enligt BioGaias tidigare utdelningspolicy ska 40 procent av vinsten efter skatt i moderbolaget delas ut till aktieägarna. Styrelsen i BioGaia har valt att revidera utdelningspolicyn till att 50 procent av vinsten efter skatt i moderbolaget ska delas ut till aktieägarna.

 

Senaste pressmeddelandena från BioGaia
2021-01-27    BioGaia storsatsar i Sverige och lanserar hela sin vuxenportfölj
2020-11-30    Nytt antal aktier och röster i BioGaia
2020-11-25    Extra bolagsstämma i BioGaia

Denna information är sådan som BioGaia AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 3 februari 2021, kl. 19:00 CET.

För mer information
Isabelle Ducellier, vd och koncernchef: 08 555 293 00

BioGaia är ett svenskt världsledande probiotikaföretag som legat i frontlinjen inom mikrobiomforskningen i mer än 30 år. BioGaia utvecklar, marknadsför och säljer probiotiska produkter med dokumenterade hälsofördelar. Hittills har över 200 artiklar om kliniska studier med BioGaias probiotiska stammar publicerats. Produkterna säljs av nutritions- och läkemedelsbolag i drygt 100 länder. Moderbolaget BioGaia ABs B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm, segmentet för medelstora bolag. www.biogaia.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *