BJÖRN ULVAEUS OCH MAMMA MIA! THE PARTY FIRAR 1 000 FÖRESTÄLLNINGAR OCH SLÄPPER FLER DATUM!

| 9 juni, 2022 | 0 kommentarer

Foto: Karin Törnblom / Zap PR
 

I dag firar Mamma Mia! The Party den tusende föreställningen på Rondo. I samband med firandet släpps efterfrågade datum i oktober samt att ABBA-medlemmarnas gjutna handavtryck avtäcks. Avtrycken gjordes i samband med ABBA’s konserter på Scandinavium den 29 och 30 januari 1977. Många avtryck gjordes utanför parken, dessa är några av dem.

 

Mamma Mia! The Party är en unik upplevelse utöver det vanliga. Med en uppdaterad medelhavsinspirerad meny med grekiska läckerheter, ABBA-låtar, sång och dans fortsätter Nikos grekiska taverna att bjuda gästerna på en fest som överträffar det mesta.

 

– Den 9 juni hälsar Nikos sina gäster välkomna till Mamma Mia! The Party för tusende gången. Det hade han inte anat när han och hans fru Kicki fick idén att ställa till med fest inspirerad av Mamma Mia! i sin taverna. Och det hade inte jag, Roine Söderlundh och alla de andra som har varit med och skapat partyt heller, säger Björn Ulvaeus, exekutiv producent.

Efterfrågan har varit stor, idag släpps biljetter för 6 oktober 30 oktober. Den 30 oktober är en familjefest, som är populär både bland den yngre och äldre generationen.

 

Biljetterna säljs via Liseberg på telefon 031-400 100, liseberg.se och mammamiatheparty.se

För mer information om ordinarie biljetter, Nikos Partypaket och familjefester, besök mammamiatheparty.se

För intervjuförfrågningar, pressbilder och ytterligare information, vänligen kontakta:
Stephanie G. Bonn, Zap PR
Mobil: +46 70-775 6110
E-mail: [email protected]

Mamma Mia! The Party
Mamma Mia! började som musikal 1999 med text och musik av Björn Ulvaeus och Benny Andersson (några låtar tillsammans med Stikkan Anderson). Mamma Mia! The Party hade världspremiär den 20 januari 2016 på Tyrol, Gröna Lund i Stockholm. London hade premiär den 19 september 2019 på O2 Arena. Premiären på Rondo i Göteborg ägde rum den 8 oktober 2021.
Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till Mamma Mia! The Party.
För mer information, besök gärna mammamiatheparty.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.