Bodyflight tecknar avtal med Hammarby Fotboll

| 7 september, 2022 | 0 kommentarer

Bodyflight som driver två av Sveriges bästa tunnlar för inomhusflygning har tecknat partneravtal med Hammarby Fotboll. Avtalet innebär att Bodyflight kommer att få synas i fotbollsklubbens kanaler till och med 2023.  

Bodyflight har tecknat ett avtal med Hammarby fotboll vilket ger dem en tillgång till Hammarby Fotbolls kanaler, marknadsföring under matcher, tillgång till Hammarby Fotbolls partnernätverk och exponering i matchprogram tex.

”Vi ser med glädje fram emot ett starkt och långt partnerskap som vi hoppas kommer stärka bådas verksamheter. Från Bodyflights sida ser vi många synergier vad gäller marknadsföring och synlighet och i slutändan tror vi att det kommer att förbättra både Bodyflights och Hammarby Fotbolls affär, säger Micha Velasco, VD på Bodyflight.

Hammarby Fotboll har ett starkt företagsnätverk som Bodyflight kommer att arbeta bli en stark och produktiv del av. Bodyflights VD ser också flera likheter mellan de olika varumärkena, bland annat samma värderingar som den välkända fotbollsklubben där båda välkomnar alla oavsett ålder, ambition, kunskap, talang, föräldrar, kön, födelseort, tro, funktionshinder eller sexuell läggning

Hammarby Fotboll är ett välkänt varumärke med en fantastisk supporterskara som vi gärna blir en del av. Bodyflight och Hammarby Fotboll har utöver liknande värderingar också båda idrott som grund vilket främjar en bättre folkhälsa, sammanhållning och en sund kultur, säger Micha Velasco, VD på Bodyflight.”

Partnerskapet inleds direkt och fortlöper under resterande 2022 och 2023.

Micha Velasco, VD

+46 701072444
[email protected]

www.bodyflight.se
 

Hammarby Fotboll

Tomas Lindgren, key account manager
tomas.lin[email protected]

Om Bodyflight

Bodyflight är ett upplevelsebolag som äger och driftar Sveriges två enda vindtunnlar för fallskärmshoppning inomhus. En vindtunnel finns i Säve, Göteborg och en i Bromma, Stockholm. Numera är Bodyflight ett bolag, ett varumärke och en självständig idrott där ett flertal SM-tävlingar har hållts. Bodyflight är en friskvårdsberättigad aktivitet vilket innebär att Bodyflights samtliga upplevelser berättigar till friskvårdspeng. Bodyflights mål är att växa bolaget genom breddning av utbudet och ökad lönsamhet. 

Läs mer om Bodyflight på www.bodyflight.se
 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.