Boule Diagnostics – Q3 2017 presentation

| 7 november, 2017 | 0 kommentarer

ti, nov 07, 2017 19:50 CET

Boule Diagnostics AB offentliggör sin delårsrapport för perioden januari – september 2017 onsdagen den 8 november 2017 klockan 08.45. I samband med delårsrapporten håller Boule en telefonkonferens med webbpresentation för press och aktiemarknad.

VD Fredrik Dahlborg och CFO Christina Rubenhag presenterar och kommenterar delårsrapporten. Efter presentationen kommer det att finnas tid för frågor. Presentationen hålls på engelska.

Tid: Onsdagen den 8 november 2017 klockan 14.00 CET  

Telefonnummer

Försäkra dig om att du är uppkopplad till telefonkonferensen genom att ringa in och registrera dig några minuter innan konferensen börjar.

Webbpresentation

Länken till direktsändningen kommer att publiceras på https://edge.media-server.com/m6/p/e7tdr84r 

Delårsrapporten kommer att finnas tillgängliga på www.boule.com efter offentliggörandet.

Välkommen att delta!

För mer information, vänligen kontakta:
Fredrik Dalborg, VD och koncernchef, Boule Diagnostics AB, tel +46 705-58 51 05

Christina Rubenhag, Finansdirektör (CFO), Boule Diagnostics AB, tel +46 705-46 72 22

Om Boule Diagnostics AB (publ)
Boule Diagnostics AB är ett snabbväxande globalt diagnostikbolag som utvecklar, tillverkar och säljer system och förbrukningsvaror för blodcellräkning (hematologi). Bolaget riktar sig främst till små och medelstora sjukhus, kliniker och laboratorier samt till andra diagnostikbolag inom såväl human- som veterinärhematologi. Verksamheten bedrivs genom rörelsedrivande dotterbolag i Sverige och USA. Försäljning sker globalt, företrädesvis via distributörer med stöd av Boules egna lokala säljare och servicepersonal. Boule Diagnostics aktie är sedan 2011 noterad på NASDAQ Stockholm. www.boule.com 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *