BrainCool AB (publ): ny order i Utah

| 30 juni, 2022 | 0 kommentarer

BrainCool AB (publ) har erhållit en order om ett IQool™ System från McKay Dee Hospital (McKay), vilket är ett sjukhus inom sjukhusgruppen Intermountain Healthcare.

McKay har sedan tidigare köpt två system av produkten, vilka varit i drift sedan september 2021, och efter att behandlat mer än 60 patienter under 10 månader beställer de nu ett tredje system. Ordervärde om 300 kSEK med installation i juli.

Intermountain Healtcare gruppen har i dagsläget en installerad bas på femton (15) IQool™ System, inklusive denna nya order. Vidare har ordern inte krävt utvärdering eller tester från kundens sida.

VD Martin Waleij kommenterar

Vi ser tydliga signaler på en ökad användning av våra produkter per system. Dessutom lyckas vi även etablera en snabb användning av produkten för nya kunder. McKay är ett gott exempel på detta, med över 30 behandlade patienter per system redan efter 10 månader.

r mer information

Martin Waleij – VD                                                                 
+46 – 733 -93 70 76                                                                                          
E-post: [email protected]

Om BrainCool AB (publ)

BrainCool AB (publ) är ett innovativt medicinteknikföretag som utvecklar, marknadsför och säljer ledande medicinska kylningssystem för indikationer och områden med betydande medicinska mervärden inom sjukvården. BrainCool AB (publ) har sitt säte i Lund. Aktien är noterad på Spotlight Stock Market.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.