Brighter bjuder in till kapitalmarknadsdag

| 24 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Brighter AB (bolaget) har nöjet att bjuda in till en virtuell kapitalmarknadsdag torsdagen den 9 september 2021 kl 13.00-15.00.

Syftet med kapitalmarknadsdagen är att ge en uppdatering om hur bolaget arbetar på olika marknader och mer detaljer om vad som behövs för att rulla ut dess lösningar. Presentationen kommer också att innehålla en generell presentation av bolaget och dess lösningar och sessionen avslutas med en Q&A.

Presentationerna kommer att hållas av Christer Trägårdh, styrelseordförande, Erik Lissner tillförordnad VD, Åsa Svedenheim, sälj & marknadschef samt Jonas Johansson, R&D chef.

Samtliga presentationer är på svenska.

Eventet kommer att hållas via Zoom och förväntas pågå cirka två timmar. Anmälan görs på följande länk senast den 7:e september:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_COLaz094Q8Odpwf3kXN2jA

Efter registreringen skickas ett personligt bekräftelsemail med information om hur deltagare ansluter till det virtuella eventet.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Investor Relations
[email protected]

Certified Adviser
Brighter’s Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB,
+46 (0)8 – 684 211 10,
[email protected], www.eminova.se

Om Brighter AB (publ)Brighter är ett svenskt healthtech-bolag med en vision om en enklare vardag för människor som lever med en kronisk sjukdom. Vi tror att en datacentrisk approach är nyckeln till att ge smartare vård. Våra lösningar har utvecklats med en vision om att stärka och underlätta flödet av valida hälso- och behandlingsdata mellan patienter, deras nära och kära och deras vårdgivare – med målet att förbättra livskvaliteten, minska belastningen på sjukvården och öppna upp nya möjligheter för datadriven forskning. Brighters kvalitetsledningssystem är ISO 13485 certifierat. 2019 utnämndes bolaget till vinnare i Swecare Rising Stars Award. Bolagets aktie är listad på Nasdaq First North Growth Market/BRIG. 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *