Brittiska IMI plc. och XMReality förlänger samarbetet med ett tvåårskontrakt

| 5 maj, 2021 | 0 kommentarer

XMReality AB (publ) har mottagit en order för XMReality Remote Guidance från IMIs division Critical Engineering. Kontraktet omfattar ett 24-månaders programvaruabonnemang inklusive branding, vilket är ett tillägg.

IMI, ett brittiskt baserat industriföretag med verksamhet i 50 länder, XMReality undertecknade det första kontraktet med just denna division av IMI i april 2020. Efter ett framgångsrikt första år har nu IMI tecknat sig för ytterligare två år inklusive branding. Lösningen kommer fortsätta att främst användas i IMIs servicecenter i Storbritannien, Italien och USA för att stödja deras verksamhet och kunder inom olje- och gassektorn med problemlösning inom flödesteknik. IMI har också för avsikt att använda XMReality Remote Guidance för att felsöka och utvärdera problem på distans för att säkra deras kunders drifttid samt öka effektiviteten mellan interna fälttekniker.

Det här är en befintlig och återkommande kund som nu förbinder sig till en tvåårsperiod. Med tillägget av branding, vilket innebär att IMIs logotype kommer att visas istället för XMRealitys, ökar vår ”stickiness””, säger Jörgen Remmelg, VD på XMReality.

För mer information, vänligen kontakta:
Jörgen Remmelg, VD XMReality
Tel: +46 739 822 409
E-mail: [email protected]

Om XMReality Remote Guidance™
XMRealilty Remote Guidance är ett AR-verktyg som möjliggör kunskapsdelning med hjälp av tal, gester, pekare, stillbilder med någon som befinner sig på ett helt annat ställe. Det inkluderar:

  • En unik ’hands-overlay’ teknik som innebär att man kan guida en annan person på distans, som om man vore där
  • Web portal för att skapa team, administrera användare samt mäta användning
  • Integrationsmöjligheter genom öppna API:er (Application Programming Interfaces) för klienter

Om XMReality
XMReality AB (publ) utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet – Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. Produkten används globalt i mer än 60 länder. ABB, Nestlé, Electrolux, Sidel, Heineken och Saab är några av de mer än 90 kunderna. XMReality är baserat i Linköping och USA och är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: XMR). För mer information, besök: www.xmreality.com 

Om IMI
IMI är ett globalt ingenjörsföretag som fokuserar på noggrann kontroll av vätskor inom kritiska användningsområden. Företaget arbetar med ledande internationella kunder i över 50 länder och levererar tekniska lösningar kopplade till ventiler och pumpar, för att bistå globala trender såsom hållbar energi, energieffektivitet, hälsovård samt ökad automationsgrad. Bolaget är noterat på Londonbörsen och är medlem av FTSE100. För mer information, besök: www.imiplc.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *