Bygghemma Group förvärvar butiken Frej Jonsson & Co i Göteborg

| 13 november, 2017 | 0 kommentarer

må, nov 13, 2017 17:00 CET

Bygghemma Group har tecknat avtal gällande förvärv av Frej Jonsson Co, en ledande specialiserad aktör i Göteborgsområdet inom badrum och VVS. Bygghemma förstärker därmed sin fysiska närvaro som en del i bolagets omnikanalstrategi. 

Mikael Olander, VD och koncernchef för Bygghemma Group kommenterar förvärvet:

”Jag vill hälsa Frej Jonsson välkommen till Bygghemma Group. Vi har en omnikanalstrategi där vi ser att stark fysisk närvaro är viktig, genom förvärvet av Frej Jonsson Co förstärker vi denna del i vår strategi”.

Klas Tolf, VD för Frej Jonsson Co kommenterar:

”Vi är mycket glada över att ha blivit en del av Bygghemma Group, genom vilket vi förstärker våra möjligheter till fortsatt utveckling och tillväxt. Vi är övertygade om att Frej Jonsson Co, som en del av Bygghemma Group, fortsatt kan stärka sin position som den ledande aktören inom badrum och VVS i Göteborgsområdet.”

Den av Bygghemma förvärvade verksamheten består av butiken Frej Jonsson Co i Högsbo, Göteborg, med en utställningsyta om 3400 m2, verksamheten Frej Jonsson Gross ingår ej som en del av förvärvet. Tillsammans med Frej Jonsson Co har Bygghemma Group för avsikt att fortsätta bygga ett stabilt och lönsamt bolag med kunden i fokus, som arbetar nära leverantörerna för att erbjuda kunderna hög kvalitet och bästa tänkbara erbjudande och expertis.

Bygghemma Group kommer fortsätta driva Frej Jonsson Co som en självständig enhet vilken kommer att ingå i affärsenheten Arredo under segmentet DIY.  

För ytterligare information kontakta:

Mikael Olander, VD koncernchef Bygghemma Group

[email protected]

Mobil: 0708-19 43 00

Om Bygghemma

Bygghemma är Europas ledande bygg- och heminredningsaktör på nätet. Vi bedriver en snabbväxande och lönsam affärsmodell baserad på en multi-brand- och omnikanalstrategi där produkter säljs online med stöd av 65 showrooms. Bland våra online-butiker återfinns Bygghemma, Trademax, Chilli och Furniturebox. Vår framgång är baserad på ett omfattande produktutbud, konkurrenskraftiga priser och en effektiv distributionskedja. Bygghemma Group omsätter cirka 4 miljarder kronor på årsbasis, har huvudkontor i Malmö och ägs av FSN Capital samt av ledningen.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *