C.A.G tecknar avtal med Ålö AB om Product Information Management-system

| 6 oktober, 2021 | 0 kommentarer

C.A.G Ateles, dotterbolag till CAG Group AB (publ), har tecknat avtal med Ålö AB för att utveckla bolagets Product Information Management (PIM)-system.

Ålö AB är en internationellt ledande tillverkare av jordbruksmaskiner med bland annat frontlastare, digitala styrsystem och andra redskap till jordbruk i sitt produkterbjudande. Produkterna säljs främst business-to-business under varumärket Quicke samt i samarbete med OEM-tillverkare. Ålö har idag produktionsanläggningar i Sverige, USA, Kina och Frankrike.
 

C.A.G Ateles kommer att utveckla ett helt nytt PIM-system åt Ålö som ett första steg i en gemensam digitaliseringsresa. Med det nya systemet kommer Ålö att samla hela sin produktdata på en plats varifrån publicering i olika kanaler så som webb, e-handel, broschyrer m.m. kan ske. C.A.G Ateles kommer att basera Ålös PIM-lösning på mjukvara från den ledande leverantören Pimcore.

– Vi är glada och stolta att få bli Ålös leverantör av PIM-system baserat på Pimcore och ser fram emot ett gott och långsiktigt samarbete, Tobias Lindström, VD C.A.G Ateles.
 

För ytterligare information, kontakta:

Åsa Landén Ericsson, VD CAG Group AB,

Asa.landen[a]cag.se, 070-208 64 90

Kontaktuppgifter Erik Penser Bank, Certified Adviser:

Tel: 08-4638300, certifiedadviser[a]penser.se
 

Informationen lämnades, genom ovanståendes kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 6 oktober kl. 08:30 (CET).

Om C.A.G

C.A.G är ett konsultbolag verksamt inom IT-management, systemutveckling, drift & förvaltning och utbildning, med fokus mot Bank & Finans, Hälsa, Vård & Omsorg samt Försvar. Med passion för utveckling arbetar C.A.G för att skapa långsiktigt värde för sina kunder och för att varje medarbetare ska trivas och växa i sin roll. Hos C.A.G finns såväl omfattande strategi- som implementationskompetens och Bolaget kan därför hjälpa sina kunder med små som stora projekt – allt från isolerade insatser till att ta helhetsansvar. C.A.G har cirka 370 anställda, fördelade på självständiga operativa dotterbolag under ett gemensamt varumärke. C.A.G är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market sedan december 2018. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *