Cereno Scientific meddelar att Redeye initierar aktieanalysbevakning av bolaget

| 23 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Cereno Scientific (XSAT: CRNO B) meddelade idag att Redeye har fått i uppdrag av Cereno att producera regelbundna, fördjupande aktieanalyser om bolaget. Den främsta avsikten är att öka synligheten av Cereno samt möjliggöra för investerare och intressenter att utveckla en bättre förståelse för verksamheten.

Redeye är specialister på innovativa och snabbväxande nordiska företag inom Life Science och Technology. Den inledande rapporten är nu publicerad och finns tillgänglig på Cerenos webbplats, www.cerenoscientific.se, och på Redeyes webbplats, www.redeye.se/company/cereno-scientific.

 

För mer information, kontakta:
Daniel Brodén, CFO
Tel: +46 768 66 77 87
E-mail: [email protected]
www.cerenoscientific.se

Om Cereno Scientific AB
Cereno Scientific är ett biotechbolag i klinisk fas inom kardiovaskulära sjukdomar. Den längst framskridna läkemedelskandidaten, CS1, är en Fas II-kandidat under utveckling för behandling av sällsynta sjukdomen pulmonell arteriell hypertension (PAH) och trombosindikationer. CS1 är en HDAC-hämmare (histondeacetylas) som verkar som en epigenetisk modulator med anti-trombotiska, anti-inflammatoriska, anti-fibrotiska och tryckreducerande egenskaper, alla relevanta för PAH. CS1s epigenetiska mekanism är ett helt nytt behandlingssätt för kardiovaskulära sjukdomar. En klinisk fas II-studie för CS1 i PAH förväntas att initieras i september 2021 under den US FDA beviljade särläkemedelsstatusen (ODD). Dessutom har Cereno två lovande prekliniska utvecklingsprogram som är inriktade mot behandling av kardiovaskulära sjukdomar. Bolaget är beläget i AstraZenecas BioVenture Hub i Sverige och har ett amerikanskt dotterbolag Cereno Scientific Inc. med kontor på Kendall Square i Boston, Massachusetts, USA. Cereno är noterat på den svenska Spotlight Stock Market (CRNO B). Mer information på www.cerenoscientific.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *